iPhone 12 Pro Max 256GB (Graphite) (Відмінний стан)

2200004
26 600 грн
без податку
Кількість
Доступно під замовлення
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 Pro Max 256GB (Graphite) (Відмінний стан) (артикул 2200004)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
 

Розстрочка від АльфаБанку

 

Оплата частинами від монобанк

 

Гарантія 12 місяців

Купити iPhone 12 Pro Max - дозволити собі найкраще

Перед вами один з найпотужніших смартфонів світу, під ультраміцним і надійним корпусом якого розробники компанії Apple поєднали безмежні можливості камери, вдвічі розширене базове сховище і акумулятор збільшеної потужності. Купити iPhone 12 Pro Max - це стати володарем професійного широкоформатного гаджета, який дозволяє вийти за межі звичного та зробити своє життя яскравішим, насиченішим та зручнішим.

Дизайн iPhone 12 Pro Max

Задня панель смартфону виготовлена зі зміцненого скла, корпус оздоблений рамкою з нержавіючої сталі. Дизайнерські рішення, втілені в новому iPhone 12 Pro Max, викликають справжнє естетичне задоволення.

0-3_1.jpg

Новий iPhone - нові властивості корпусу

Для фронтальної панелі iPhone 12 Pro Max компаніями Apple та Corning був розроблений новий вид покриття - склокераміка Ceramic Shield з використанням нанокристалів, які надійно захищають дисплей смартфону у разі падінь. За результатами випробувань, покриття нової моделі до 4 разів міцніше, ніж загартоване скло, що використовувалося для виготовлення фронтальних поверхонь смартфонів попередніх поколінь. 

Корпус 12 Pro Max має підвищену вологостійкість за стандартом IP68. Це означає, що нова модель фірмових смартфонів Apple надійно захищена від потрапляння під корпус води та пилу. Як стверджують в компанії, що ваш гаджет витримає 1-годинне занурення під воду на глибину до 6 метрів.

Палітра кольорів

Корпус максимальної версії смартфону Apple нового покоління виготовлений з хірургічної сталі. На вибір доступні такі кольорові варіації:

  • Сріблястий, або Silver;
  • Сірий, або Graphite;
  • Золотий, або Gold;
  • Синій, або Pacific Blue.

1-3.jpg

iPhone 12 Pro Max - найкращий серед конкурентів

Широкоформатна модель iPhone нового покоління - це максимум не лише у назві, а і в можливостях. Тепер ви не обмежені у спілкуванні та комунікаціях, адже iPhone 12 Pro Max обладнаний сучасним модулем 5G, який відкриває доступ до швидкісного інтернет з’єднання: відтепер скачувати фільми, переглядати потокові відео у високій якості, використовувати відеозв’язок в HD можна будь-де і будь-коли.

Інші важливі особливості iPhone 12 Pro Max, які зроблять ваше діджитал життя простішим:

  • Яскравий 6,7-дюймовий OLED-екран Super Retina XDR, роздільна здатність якого становить 2778x1284, а щільність пікселів - 458 ppi. Це дозволяє насолоджуватися деталізованим, барвистим, надреалістичним зображенням прямо на екрані вашого смартфону;
  • Основна камера з трьома 12-мегапіксельними об’єктивами: ширококутним, надширококутним та телефотолінзою. Система додатково оснащена сканером глибини LiDAR;
  • Фронтальная камера з роздільною здатністю 12 Мп;
  • Потужний процесор А14 Bionic, що забезпечує високу продуктивність смартфону та функціонування всіх інноваційних технологій, втілених в новій моделі смартфонів Apple;
  • Можливість швидкої зарядки з бездротовою технологією MagSafe.

Екран інноваційного широкоформатного смартфону від Apple

iPhone 12 Pro Max - володар найбільшого і найяскравішого дисплею серед моделей-конкурентів преміум-сегменту. Смартфон оснащений 6,7-дюймовим екраном Super Retina XDR, який виготовлений за технологією OLED. Показники яскравості досягають 1200 ніт, завдяки чому ви без жодних труднощів зможете в деталях розгледіти зображення на екрані навіть під прямими сонячними променями. 

Високий рівень продуктивності

Під корпусом iPhone 12 Pro Max - потужна 5-нанометрова система на кристалі A14 Bionic - найменший чіп у світі, який на сьогоднішній день демонтрує найкращі показники продуктивності та швидкості серед усіх існуючих мобільних процесорів. 

Процесор А14 Bionic

apple-a14-chip-1.jpeg

Процесор A14 Bionic - найпродуктивніший представник сучасних чіпів на ринку мобільних технологій. За результатами тестів продуктивності, встановлена в смартфонах Apple 12-го покоління система, що складається з 6-ядерного центрального та 4-ядерного графічного процесорів, демонструє до 50% ефективнішу і швидшу роботу, ніж інші сучасні телефонні системи. Додаткової уваги варте нове покоління системи машинного навчання Neural Engine, яке стало на 70% ефективнішим, ніж версія, на базі якої працює попередня лінійка iPhone.

Оперативна пам’ять

Нарешті iPhone 12 Pro Max може похизуватися розширеними RAM - широкоформатний смартфон нового покоління використовує 6GB LPDDR5 оперативної пам’яті. У поєднанні з новим процесором ви отримуєте дійсно високу швидкість роботи вашого смартфону навіть в умовах високого навантаження.

Пам’ять

Відтепер розміру базового сховища точно вистачить, щоб у повній мірі насолодитися професійним досвідом, який для вас відкриває iPhone 12 Pro Max. Доступні варіанти пам’яті:

  • 128GB;
  • 256GB;
  • 512GB.

Не варто обмежувати себе базовою опцією. Обираючи розширений обсяг сховища, ви дозволяєте собі використовувати оновлені можливості камер на повну потужність. Зберігайте кожну важливу мить разом з iPhone 12 Pro Max.

Чим може здивувати основна камера iPhone 12 Pro Max

Основний модуль камер працює на базі 3 об’єктивів, щоб ви отримували високоякісні знімки, незважаючи на зовнішні умови. 7-елементна лінза з діафрагмою f / 1.6 отримала збільшений на 47% сенсор, який дозволяє камері фіксувати до 87% більше деталей. Крім цього, iPhone 12 Pro Max оснащений надширококутною та 65-мм ширококутною лінзою з 5-кратним оптичним зумом.

Покращена оптична стабілізація дозволяє отримувати чітке та плавне зображення на відео, вперше виводячи мобільну камеру на рівень професійної техніки для відеозйомки. 

Новий широкоформатний смартфон від Apple підтримує технології HDR-відео та Dolby Vision HDR для максимального розкриття вашого творчого потенціалу.

Фронтальна камера

На передній панелі встановлена 12-мегапіксельна камера TrueDepth, яка, крім функції зйомки та підтримки відеозв’язку, забезпечує роботу технологій FaceID і Animoji. 

Сканер LiDAR

Сканер LiDAR відповідає за вимірювання світлової відстані та глибини зображення для подальшого створення світлової карти оточуючого простору. Технологія забезпечує точність та реалістичність досвіду доповненої реальності. Крім цього, LiDAR забезпечує до 6 разів точніше автофокусування камери в умовах поганого освітлення та покращує деталізацію портретних фотографій, що дозволяє отримувати зображення високої якості навіть в складних умовах або в нічному режимі. 

Фінальне зображення

Основний і фронтальний модуль камер iPhone 12 Pro Max підтримують покращений нічний режим, який власники широкоформатної моделі нового покоління можуть використовувати у поєднанні з функцією Time-Lapse для створення інтервальних знімків в умовах поганого освітлення.

Всі моделі 12-го покоління отримали підтримку технологій Smart HDR 3 та Deep Fusion. iPhone 12 Pro Max недарма вважається професійним, оскільки пропонує унікальні можливості для досвідчених фотографів: як і iPhone 12 Pro, широкоформатна версія підтримує функцію ProRAW для поглибленої роботи з зображеннями формату RAW.

Технологія MagSafe - бездротове відновлення заряду акумулятору 

Крім стандартного дротового способу, відновити заряд аккумулятора iPhone 12 Pro Max можна за допомогою бездротової зарядки Qi або адаптера MagSafe, який завдяки збільшеній до 15 Вт потужності дозволяє заряджати смартфон до 2-х разів швидше. Адаптер не включений в комплект, але ви можете придбати MagSafe і аксесуари до нього (кріплення для шкіряного гаманця, захисні силіконові або прозорі пластикові чохли) в магазині техніки Apple “iStories”.

Комплектація

Компанія Apple активно наголошує на важливості скорочення електронних відходів для навколишнього середовища. Саме тому з базової комплектації iPhone 12 Pro Max прибрали зарядний пристрій та бездротові навушники EarPods, а при покупці в комплекті зі смартфоном ви отримуєте лише кабель USB-to-Lightning для зарядки.

Магазин iStories - надійність за доступною ціною

Купити оригінальний iPhone 12 Pro Max за кращою ціною ви можете в магазині “iStories”. Робити кроки до технологій майбутнього вигідно та просто, адже ми дбаємо про ваш комфорт. Ви можете отримати професійні можливості вже сьогодні: достатньо купити оригінальну техніку Apple в кредит або розстрочку на вигідних умовах в “iStories”.
Ми пропонуємо оцінити надійність та професійні можливості без переплати. В магазині “iStories” ви можете безпечно купити вживані iPhone - наша б/у техніка проходить декілька етапів перевірок, детальні звіти яких ви отримуєте разом зі смартфоном. Ми впевнені у якості техніки, тому в комплекті до кожного пристрою ви отримуєте гарантію: 1 рік від виробника для нових моделей, та 90 днів від магазину для вживаної техніки. Обираючи “iStories” ви обираєте надійність.



Вага 226 г
Об'єм пам'яті 256GB
Роздільна здатність екрану 2778х1284
Операційна система Apple iOS 14
Основна камера 12 Мп
Фронтальна камера 12 Мп
Матеріал корпусу Стекло, металл
Діагональ дисплея 6,7”
Тип екрану Retina
Технологія захисного скла Ceramic Shield
Стандарти зв'язку LTE / 5G
Модель центрального процесора Apple A14 Bionic
Кількість ядер 6 ядер
Роздільна здатність відео 3840 x 2160 Ultra HD
Спалах True Tone
Захист корпусу Захист від пилу та вологи
Біометричний захист Face ID
Висота 160,8 мм
Ширина 78,1 мм
Колір Graphite
Стан Вживаний
Товщина 7,4 мм
Модель iPhone 12 Pro Max

16 інших товарів в цій категорії:

Чохол Laut POD for AirPods Pro (Blue)

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Чохол Laut POD for AirPods Pro (Blue) (артикул 8016051)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 Pro Silicone Case with White

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 Pro Silicone Case with White (артикул 801233)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Silicone Case для iPhone 7/8 — (PRODUCT) RED

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Silicone Case для iPhone 7/8 — (PRODUCT) RED (артикул 801385)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Оригінальний Блок живлення для iPhone / iPad (1A)

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Оригінальний Блок живлення для iPhone / iPad (1A) (артикул 801520)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Max Silicone Case — Grapefruit

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Max Silicone Case — Grapefruit (артикул 801173)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — (PRODUCT)RED

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — (PRODUCT)RED (артикул 801364)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Оригінальний Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter (MMX62)

Ціна 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Оригінальний Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter (MMX62) (артикул 801542)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 13 Pro Max 512 Graphite (Відмінний стан)

Ціна 31 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 13 Pro Max 512 Graphite (Відмінний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Max Silicone Case-Pink Sand

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Max Silicone Case-Pink Sand (артикул 801284)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Silicone Case — Pomegranate

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Silicone Case — Pomegranate (артикул 801306)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло NEU Chatel Corning Glass для iPhone 12/12 Pro

Ціна 1 100 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло NEU Chatel Corning Glass для iPhone 12/12 Pro

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Оригінальний Apple USB-C Charge Cable 1m (MUF72)

Ціна 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Оригінальний Apple USB-C Charge Cable 1m (MUF72) (артикул 806110)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone XS Max Silicone Case — Midnight Blue

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone XS Max Silicone Case — Midnight Blue (артикул 801232)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 13 Pro Max 128 Graphite (Відмінний стан)

Ціна 29 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 13 Pro Max 128 Graphite (Відмінний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло WAVE Dust-Proof iPhone 14 Pro

Ціна 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло WAVE Dust-Proof iPhone 14 Pro

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB (Blue Titanium) (e-Sim)

Ціна 49 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB (Blue Titanium) (e-Sim)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
arrow_upward