iPhone 11 Pro Max 64GB (Midnight Green)

2800001
16 800 грн
без податку
Кількість
Останні товари на складі
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Max 64GB (Midnight Green) (артикул 2800001)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
 

Розстрочка від АльфаБанку

 

Оплата частинами від монобанк

 

Гарантія 12 місяців

iPhone 11 Pro Max - грандіозні масштаби інновацій!

Три яблучні смартфони 11-го покоління викликали справжній резонанс під час свого виходу. Найстарша модель iPhone 11 Pro Max суттєво виросла як у розмірі, так і в можливостях! Стильний зовнішній вигляд, міцні захисні матеріали та революційні технічні можливості не залишать байдужим жодного. З флагманом iPhone 11 Pro Max доторкнутися до інноваційних технологій стало простіше.

Купити iPhone 11 Pro Max - означає не просто вирішити повсякденні задачі, а й отримати повноцінну робочу платформу, яка відкриває нові можливості у сфері професійної генерації фото- та відеоконтенту, моделювання віртуальної та доповненої реальності. 

Досі не впевнені, чи варто обрати iPhone 11 Pro Max? Тоді пропонуємо більш детально розглянути, чому саме цей смартфон завоював прихильність користувачів техніки Apple у всьому світі!

iphone-11-pro-max-specs.jpeg

Не просто смартфон, а камерофон!

Компанія Apple не просто слідує трендам, вона їх створює. Під час розробки продуктів досить важко передбачити, які саме “фішки” зацікавлять користувачів, але iPhone вже не один рік потрапляє у саме “яблучко”. Цього року у фокусі саме камера, яка еволюціонує з кожним роком.

Більше модулів - більше можливостей. Відтепер система камер iPhone 11 Pro Max працює на базі трьох об'єктивів: ширококутного, телелінзи і ультраширококутного зі збільшеним кутом огляду. Передня камера True Depth теж отримала вражаючі оновлення - тепер роздільна здатність матриці складає 12 Мп. З такими можливостями ваші селфі виходять на професійний рівень. 

Площа зображення, яку охоплює ультраширококутна камера, збільшилася у 4 рази. Також система отримала покращений режим нічної зйомки, завдяки чому навіть погане освітлення не стане перешкодою для фотосесії. Користувачі iPhone 11 Pro Max стали ще на крок ближче до створення професійних відео. Окрім ще кращої якості зображення, тепер редагувати контент можна за допомогою вбудованих інструментів для обробки фото.

Можливості основної системи камер:

Ширококутна камера

  • Фокусна відстань 26 мм
  • Діафрагма ƒ/1.8
  • Шестилінзовий об'єктив
  • Функція оптичної стабілізації зображення
  • Підтримка Focus Pixels на всій матриці
  • Оновлена матриця 12 Мп

Телеоб’єктив

  • Фокусна відстань 52 мм
  • Діафрагма ƒ/2.0
  • Шестилінзовий об'єктив
  • Функція оптичної стабілізації зображення
  • Двократний оптичний зум
  • Матриця 12 Мп

Ультраширококутна камера

  • Фокусна відстань 13 мм
  • Діафрагма ƒ/2.4
  • П'ятилінзовий об'єктив
  • Кут огляду 120°
  • У 4 рази більша площа захоплення зображення
  • Матриця 12 Мп

iPhone 11 Pro Max наближає рівень якості відео до професійного. Покращена оптична стабілізація, яку забезпечує телеоб'єктив у парі з ширококутним модулем, створює кінематографічний ефект, а фінальні відео вражають своєю деталізацією і реалістичністю. Завдяки оновленому процесору розробники покращили алгоритми обробки, в це у свою чергу дало можливість розширити динамічний діапазон. Усі ці можливості значно спрощують втілення ваших найсміливіших креативних ідей.

Цікава особливість - аудіозум, який, використовуючи додаткову камеру, дозволяє збільшувати об'єкти зйомки на основі джерела звуку. Крім цього, iPhone 11 Pro Max довіряє своїм користувачам, тому надає необмежену свободу у прояві свого креативу: відтепер ви можете обирати вручну, яку саме камеру з трьох використовувати для запису відео, таким чином на власний розсуд вирішувати, яким буде фінальний вигляд контенту. Портретний режим також можна використовувати окремо зі стандартним об'єктивом або з телефотолінзою. 

Максимальний Айфон 11 покоління отримав розширений набір опцій для камери, у тому числі функцію slow-mo selfie і оновлений режим нічної зйомки. Це означає, що навіть в умовах поганого освітлення фото та відео відрізнятимуться винятковою яскравістю і контрастом. 

Окремо варто згадати оновлений інтерфейс: розробникам вдалося поєднати інтуїтивність, цілий ряд нових опцій та збереження 100% площі огляду. Завдяки прозорості інтерфейсу додатку, незважаючи на велику кількість налаштувань, від вас не сховається жодна найменша деталь кадру.

 

Максимальна автономність

Час автономної роботи - одна з найважливіших технічних характеристик, адже найголовніша мета будь-якого смартфона - це мобільність. Очевидно, що зі збільшенням можливостей ростуть і енергозатрати. Що могло б бути гірше, ніж купити iPhone 11 Pro Max і розрядити його в нуль, не випробувавши навіть половини усіх його можливостей? Саме тому розробники подбали про покращення автономності. Старший флагман 11-го покоління навіть в умовах підвищеного навантаження працює до 5 годин довше, ніж iPhone XS Max попереднього покоління.

На практиці це означає, що ви зможете цілих 20 годин безперервно переглядати відео, 12 годин вести потокову трансляцію, або 80 годин слухати аудіо. Вражаючі цифри, навіть якщо порівнювати з базовим iPhone 11.

iPhone 11 Pro отримав найкращу потужність акумулятора, ніж будь-яка інша модель Apple минулого покоління. Різниця обчислюється не хвилинами і не півгодинами, а 4-5-годинними проміжками часу. Погодьтеся, це вже досить вагомий аргумент, щоб оновити свій смартфон і залишатися на зв'язку цілодобово, не обмежуючи себе у користуванні.

iPhone 11 Pro Max - революція продуктивності

Уявіть собі горизонт моря. Візуалізували собі цю безкраю морську пустелю? Отакі ж безмежні можливості у 11-го флагманського смартфона Apple. 

Максимальний iPhone 11 Pro працює на базі сучасного потужного процесора Apple A13 Bionic, який входить у топ-5 найпотужніших мобільних чіпів у світі. Це дало можливість впровадити систему машинного самонавчання, тому смартфон безперервно вдосконалює, оптимізує та пришвидшує свою роботу в автоматичному режимі. Швидкість обробки інформації сягає трильйону операцій за 1 секунду. У порівнянні з процесором попереднього покоління, кількість транзисторів збільшилася з 6,9 млрд до 8,5 млрд, при цьому площа чіпа залишається на рівні 7 нанометрів. 

Чотири високоефективні ядра процесора A13 Bionic відрізняються до 20% швидшою роботою, а також потребують до 40% менше витрат вбудованого енергоносія (у порівнянні із смартфонами Apple 10-го покоління) під час виконання повсякденних задач. Два високопродуктивні ядра для складних обчислювальних завдань працюють на 20 та 30% ефективніше.

Процесор графічної обробки став на 20% швидше і на 40% продуктивніший, а 8-ядерний нейронний чіп на забезпечує до 20% ефективнішу роботу із збереженням до 15% енергії. Усі ці складні для розуміння цифри дають можливості для блискавичної роботи додатків, сучасних ігор, фото та відеозйомки, віртуальної та доповненої реальності. 

Практичний дизайн і новітній дисплей

Для виготовлення корпусу використовується міцне протиударне гартоване скло та алюміній для рамок. Передня та задня панелі вкриті склом, яке гартується за допомогою методу подвійного іонного обміну, завдяки чому матеріал набуває підвищеної стійкості до ударів, падінь і механічних пошкоджень. 

Apple iPhone 11 Pro Max отримав класичне кольорове оформлення. На вибір доступні смартфони у золотому, срібному, космічному сірому кольорах. Палітру доповнює новий варіант - Midnight Green, який одразу підкорив прихильників техніки Apple своєю глибиною та королівською розкішшю. 

Про-версія Айфон 11 обладнана 6,5-дюймовим OLED-дисплеєм із роздільною здатністю 1242 x 2688 пікселів, щільність яких складає 458 ppi. Навіть такий вибагливий новітній екран працює довше завдяки вбудованому акумулятору ємністю 4100 мАг.

Купити смартфон iPhone 11 Pro Макс з OLED-дисплеєм - це дати собі шанс на здобуття принципово нового досвіду споживання контенту. Підвищений контраст світлих і темних ділянок, роздільна здатність та яскравість - це гарантія насолоди від деталізованої та реалістичної картинки. Показник яскравості досягає 800 ніт для формату відмінного від HDR, тому навіть при яскравому сонячному світлі вам не доведеться напружуватися, щоб розгледіти найдрібніші деталі і найглибші відтінки. Яскравість екрану під час перегляду HDR контенту досягає неймовірних 1200 ніт. Такі можливості - крок назустріч комфортному перегляду відео з підтримкою HDR10 та Dolby Vision.

Де вигідно купити iPhone 11 Pro Max?

У магазині iStories ви можете купити нові та вживані Apple iPhone будь-якої моделі. Ми пропонуємо найвигідніші в Україні умови trade-in, тому у нас можна здійснити обмін старих iPhone з найменшою доплатою. 

iStories любить тішити своїх покупців привабливими пропозиціями, знижками та акціями. Кожному, хто завітав до нас купити iPhone, ми даруємо 10% знижки на усі захисні аксесуари: скло, захисну плівку, чохол, або все разом! В комплекті до усієї техніки, неважливо - нової чи б/у, додається гарантія виробника або магазина (12 або 3 місяці).

Також ми надаємо послуги з ремонту та сервісного обслуговування iPhone та іншої техніки Apple. Наші спеціалісти з радістю допоможуть налаштувати ваш яблучний смартфон, встановити програмне забезпечення або перепрошити операційну систему.

Вага 226 г
Об'єм пам'яті 64GB
Роздільна здатність екрану 2688х1242
Операційна система Apple iOS 14
Основна камера 12 Мп
Фронтальна камера 12 Мп
Матеріал корпусу Скло, металл
Діагональ дисплея 6,5”
Тип екрану Retina
Технологія захисного скла Ceramic Shield
Стандарти зв'язку LTE /
Модель центрального процесора Apple A13 Bionic
Кількість ядер 6 ядер
Роздільна здатність відео 3840 x 2160 Ultra HD
Спалах True Tone
Захист корпусу Захист від пилу та вологи
Біометричний захист Face ID
Висота 158 мм
Ширина 77,8 мм
Колір Midnight Green
Стан Вживаний
Товщина 8,1 мм
Модель iPhone 11 Pro Max

16 інших товарів в цій категорії:

Apple iPhone 14 Plus 512GB (Starlight)

Ціна 39 900 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 14 Plus 512GB (Starlight)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone XS Silicone Case — Pink Sand (Original Assembly)

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone XS Silicone Case — Pink Sand (Original Assembly) (артикул 801392)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Чохол Laut POD Neon для AirPods

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Чохол Laut POD Neon для AirPods (артикул 8016035)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone XS Silicone Case — Blue Horizon

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone XS Silicone Case — Blue Horizon (артикул 801369)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло для iPad mini

Ціна 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло для iPad mini (артикул 806135)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Silicone Case для iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case — Midnight Blue (Original Assembly)

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Silicone Case для iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case — Midnight Blue (Original Assembly) (артикул 801235)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 13 Pro 128 GB (Graphite) (Відмінний стан)

Ціна 25 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 13 Pro 128 GB (Graphite) (Відмінний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 15 Pro 256GB (Blue Titanium)

Ціна 46 600 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 15 Pro 256GB (Blue Titanium)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Оригінальний чохол Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe (Midnight)

Ціна 1 100 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Оригінальний чохол Apple iPhone 13 Pro Max Leather Case with MagSafe (Midnight)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — Plum

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — Plum (артикул 801412)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Baseus Simple (TPU) iPhone XS/X

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Baseus Simple (TPU) iPhone XS/X (артикул 33356)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — (PRODUCT)RED

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — (PRODUCT)RED (артикул 801364)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Чохол для iPhone SE Silicone Case (Pink Sand)

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Чохол для iPhone SE Silicone Case (Pink Sand) (артикул 801375)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 mini Silicone Case Plum

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 mini Silicone Case Plum (артикул 801358)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Silicone Case-Midnight Blue (Original Assembly)

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Silicone Case-Midnight Blue (Original Assembly) (артикул 801312)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Silicone Case — Red

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Silicone Case — Red (артикул 801221)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
arrow_upward