Apple iPhone 13 128GB (Pink)

102006
24 300 грн
без податку
Кількість
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 13 128GB (Pink) (артикул 102006)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
 

Розстрочка від АльфаБанку

 

Оплата частинами від монобанк

 

Гарантія 12 місяців

Apple iPhone 13 – найбільш очікувана новинка 2021 року

Щороку поціновувачі інноваційних технологій, затамувавши подих, чекають на презентацію чергового покоління смартфонів Apple. І кожного року розробникам вдається здивувати не лише своїх прихильників, але і конкурентів. Дизайн, потужність і можливості смартфонів iPhone стають найбільш обговорюваними темами як до, так і після офіційного знайомства з новими моделями.

iPhone 13 – беззаперечний краш, що став поєднанням завжди актуальної класики та революційної сучасності. Вишукані контури, оновлена лінійка кольорів, вражаючий екран та професійні можливості камери, надпотужна технологічна база процесорів і швидкісне програмне забезпечення. Кожна деталь – це дизайнерський та інженерний шедевр.

Особливості нового iPhone 13

Новинка 2021 від компанії Apple традиційно стала предметом обговорень у технологічному середовищі. Властивості та переваги, які мотивують купити iPhone 13:

  • Зменшення рамок і розширення робочого простору;

  • Редизайн блоку камер;

  • Ще більш потужний акумулятор;

  • Новітній чіп A15 Bionic;

  • Нові кольори;

  • Стабілізація нового рівня;

  • Вдосконалений портретний режим камери;

  • Мінімальний обсяг сховища 128GB;

  • Підтримка 5G.

Впізнаваний дизайн та розширені можливості дисплея

Дизайн кожного покоління iPhone відрізняється збалансованим поєднанням трендів і фірмової автентичності, завдяки чому смартфони Apple з першого погляду виділяються серед сотень моделей конкурентів. Елегантний мінімалізм iPhone 13, доповнений ергономічністю, встиг завоювати лояльність поціновувачів мобільних інновацій у всьому світі.

Скло у поєднанні з металом створює візуальну гармонію та дарує неперевершений досвід з першого ж дотику. Корпус виготовляється із застосуванням гартування, завдяки чому техніка не просто приваблива зовнішньо, а ще й практична під час щоденного користування – гартовані деталі захищають смартфон від ушкоджень після падіння або удару.

Новий iPhone оснащений 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм Super Retina XDR, який відмінно зарекомендував себе у моделях попереднього покоління. Матрицю не оновили, тому всі характеристики дисплея залишилися незмінними: рівень роздільної здатності – 2532×1170 px, щільність 460 ppi, показник стандартної та пікової яскравості 800 ніт та 1200 ніт відповідно, контрастність – 2 000 000: 1.

Остання модель смартфонів Apple увібрала усі найвдаліші інженерні досягнення останніх років. Купити iPhone 13 варто тим, хто високо цінує власний комфорт, прагне до професіоналізму та не уявляє власного життя без якісного з технічної точки зору контенту. Цьому сприяють:

  • Технологія HDR;

  • Функція TrueTone, яка адаптує зображення для найбільш комфортного зорового сприйняття, враховуючи умови освітлення;

  • Розширений кольоровий діапазон Р3;

  • Технологія тактильного відгуку на натискання різної сили;

  • Олеофобний захист дисплею від бруду та слідів пальців;

  • Можливість використовувати одразу декілька мов та наборів символів.

iPhone 13 отримав новий рівень захисту корпусу: відповідно до стандарту IP68 IEC 60529 смартфон витримує 30-хвилинне перебування у воді на глибині до 6 метрів.

Тим не менш, жодні стандарти не захистять від ушкоджень та поломок техніки у разі недбалої експлуатації. Щоб стан техніки залишався ідеальним якнайдовше, варто подбати про додаткові захисні аксесуари. У Чернівцях вигідно купити iPhone 13 можна в магазині "iStories" - ми дбаємо про безпеку ваших гаджетів, тому при покупці смартфона ви отримуєте додаткову знижку -10% на захисне скло або оригінальний чохол.

Чим дивує камера iPhone 13?

Завдяки технічним досягненням та інноваціям, що застосовуються під час розробки, смартфони Apple стають невід'ємною складовою професійної діяльності digital-спеціалістів.

Системи основних камер кількох попередніх моделей iPhone відрізняються винятковою потужністю, продуктивністю та технологічністю. Смартфони 13-го покоління, крім цих переваг отримали ще оновлений дизайн основного блоку камер: об'єктиви тепер розміщені діагонально.

iPhone 13 оснащений 12-мегапіксельною ширококутною камерою з діафрагмою ƒ/1.6 та надширококутною лінзою з апертурою ƒ/2.4. Крім цього, система підтримує п`ятикратний цифровий зум, двократний оптичний зум на зменшення та технологію Deep Fusion.

Всі фотографії, зроблені на iPhone 13, відрізняються чіткістю та високим рівнем деталізації, а завдяки Нічному режиму та спалаху, що підтримує True Tone і Slow Sync, кадри зберігають високу якість навіть при недостатній кількості світла або при майже повній темряві. Камери та внутрішні технології дозволяють отримувати фото професійного рівня, а отже, відтепер кожен збережений у фото момент стане без перебільшення шедевральним.

Режим “Портрет” отримав покращені алгоритми, які відповідають за ефект боке. Функція “Глибина” дозволяє редагувати розмиття фону як під час зйомки, так і в процесі редагування знімків. Також на вибір доступні шість варіантів портретного освітлення, в тому числі натуральне, студійне, контурне, сценічне світло, завдяки чому розкрити свій художній потенціал стає ще простіше.

Разом з новим iPhone розпочинається нова ера мобільних відео: технології HDR та Dolby Vision HDR сприяють підвищенню якості відео, яке тепер можна знімати з роздільною здатністю до 4К і частотою 25-60 кадрів у секунду. Зйомка сповільнених відео у форматі 1080p можлива одразу з двома варіантами частоти: 120 та 240 к/с.

Вражаючий режим “Кіноефект” для 1080p відео з частотою 30 кадрів за секунду отримав найбільше схвальних відгуків від користувачів оновлених моделей. Покращена функція стабілізації зображення дозволяє знімати відео професійного рівня без зайвих коливань і трясінь навіть в режимі “Таймлапс”: рух камери під час зйомки відтепер виглядає природно та невимушено вдень, вночі, у сповільненому та пришвидшеному форматах.

Система камер має вбудовані модулі аудіозуму та підтримує запис звуку у форматі стерео, завдяки чому відео стають ще більш реалістичними.

Потужність та швидкість нового рівня

Завдяки безперервному вдосконаленню та застосуванню нових розробок, мобільні процесори Apple кожного року займають лідерські позиції у експертних та користувацьких рейтингах продуктивності.

iPhone 13 обладнаний оновленим надпотужним фірмовим процесором Apple A15 Bionic з 16 нейронними ядрами на базі інтелектуальної системи Neural Engine. Швидкість виконання операцій підвищеної складності зросла на 40% у порівнянні з минулорічними флагманами. Модернізовані компоненти чіпа дозволяють працювати з найбільш вимогливими програмами навіть в режимі багатозадачності, а процес завантаження графіки відбувається плавно та непомітно для користувача.

Під корпусом смартфонів Apple нового покоління – щонайменше 8Гб оперативної пам’яті, завдяки чому iPhone 13 забезпечує стабільну продуктивну одночасну роботу декількох додатків і розширені можливості для обробки високоякісних фото- і відеофайлів.

В магазині iStories придбати iPhone 13 можна у трьох варіантах місткості носія. Зважаючи на вимогливість нових технологій до апаратної складової, виробництво моделей на базі сховища обсягом 64 Гб стає недоцільним. Тому тепер мінімальний розмір сховища нового флагмана Apple складає 128 гігабайтів. Також доступні варіанти на 256 та 512 GB.

Компанія подбала про тих, хто активно користується всіма перевагами нового смартфону. За невелику суму ви можете отримати від 50 Гб додаткового простору у хмарному сховищі iCloud для зберігання високоякісних фото, відео та інших даних.

Швидкісна операційна система iOS 15 у поєднанні з безмежними можливостями оновленого процесора A15 Bionic створюють унікальний симбіоз, що виводить мобільні технології на новий рівень продуктивності. Така колаборація дала можливість:

  • Оновити функціонал FaceTime та розширити можливості відеодзвінків;

  • Покращити робочі процеси;

  • Зробити редизайн сповіщень та реалізувати їх групування;

  • Забезпечити конфіденційність та покращений захист користувацьких даних;

  • Видозмінити зовнішній вигляд браузера Safari;

  • Розширити функції додатку “Карти”.

Автономність, що подовжує задоволення

Новий рівень продуктивності iPhone 13 вимагає нових рішень з боку автономності, оскільки виконання більш складних обчислень та обробка операцій підвищеної складності супроводжується значними енерговитратами. Базова модель смартфонів Apple отримала більш потужний літій-іонний акумулятор, який здатен підтримувати працездатність iPhone 13 до 2,5 годин довше. Нова модель працює до 19 годин у режимі перегляду відео, витримує до 15 годин потокового відтворення та до 75 годин у режимі відтворення аудіоконтенту.

Традиційно смартфони Apple нового покоління сумісні з бездротовими технологіями зарядки, що відповідають стандарту Qi, а оновлені магнітні адаптери MagSafe потужністю 15 Вт дозволяють поновлювати заряд акумулятора ще швидше.

Де купити iPhone 13?

Магазин iStories пропонує вигідні умови покупки iPhone 13 в Чернівцях з доставкою у будь-яку точку України. У нас можна замовити та придбати нові і вживані айфони за приємною ціною, в кредит або розстрочку на вигідних умовах. Обирай будь-яку модель на нашому сайті та отримай своє замовлення вже на наступний день.

Для наших клієнтів діє система знижок та акцій, спеціалісти з міжнародною кваліфікацією готові виконати сервісне обслуговування та ремонт будь-якої складності, ми допоможемо перевірити техніку, налаштувати iPhone, а також вигідно обміняти стару модель на нову з послугою трейд-ін.

Магазин техніки iStories дбає про ваш комфорт.

Об'єм пам'яті 128GB
Роздільна здатність екрану 2532× 1170
Операційна система Apple iOS 15
Основна камера 12+12 Мп
Фронтальна камера 12 Мп
Діагональ дисплея 6,1”
Тип екрану Super Retina XDR
Стандарти зв'язку GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
Модель центрального процесора Apple A15 Bionic
Спалах True Tone
Захист корпусу Захист від пилу та вологи
Біометричний захист Face ID
Колір Pink
Стан Новий
Модель Iphone 13

16 інших товарів в цій категорії:

Навушники Apple AirPods 3 with Lightning Charging Case (MPNY3)

Ціна 7 000 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Навушники Apple AirPods 3 with Lightning Charging Case (MPNY3)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone X Silicone Case — Pink Sand

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone X Silicone Case — Pink Sand (артикул 801282)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

MacBook Air 13 Retina, Silver, 256GB with Apple M1 (MGN93) 2020

Ціна 36 000 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

MacBook Air 13 Retina, Silver, 256GB with Apple M1 (MGN93) 2020 (артикул 601651)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Max Silicone Case-Midnight Blue

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Max Silicone Case-Midnight Blue (артикул 801395)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Оригінальний Apple Lightning to USB кабель (MD818 / MQUE2)

Ціна 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Оригінальний Apple Lightning to USB кабель (MD818 / MQUE2) (артикул 806112)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro 64GB (Space Gray)

Ціна 16 000 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro 64GB (Space Gray) (артикул 2400000)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — Deep Navy

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — Deep Navy (артикул 801495)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 15 128GB (Pink)

Ціна 32 100 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 15 128GB (Pink)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Max 64GB (Midnight Green)

Ціна 16 800 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Max 64GB (Midnight Green) (артикул 2800001)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Silicone Case for iPhone 8 / 7 Silicone Case — (PRODUCT) RED (Original Assembly)

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Silicone Case for iPhone 8 / 7 Silicone Case — (PRODUCT) RED (Original Assembly) (артикул 801250)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Max Silicone Case-White

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Max Silicone Case-White (артикул 801254)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Silicone Case для iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case — Midnight Blue (Original Assembly)

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Silicone Case для iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case — Midnight Blue (Original Assembly) (артикул 801235)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — Plum

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 / 12 Pro Silicone Case — Plum (артикул 801412)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPad 10.2 (2021) 64GB Wi-Fi (Space Gray)

Ціна 13 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPad 10.2 (2021) 64GB Wi-Fi (Space Gray) (артикул 301503)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло 9D+ Gorilla Glass (Xs Max/11 Pro Max), Black.

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло 9D+ Gorilla Glass (Xs Max/11 Pro Max), Black. (артикул 01158)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Чохол Laut POD Neon для AirPods (Electric Coral)

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Чохол Laut POD Neon для AirPods (Electric Coral) (артикул 8016036)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
arrow_upward