iPhone 12 Pro 128GB (Pacific Blue) (Відмінний стан)

2500006
19 900 грн
без податку
Кількість
Доступно під замовлення
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 Pro 128GB (Pacific Blue) (Відмінний стан) (артикул 2500006)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
 

Розстрочка від АльфаБанку

 

Оплата частинами від монобанк

 

Гарантія 12 місяців

Чим цікавий iPhone 12 Pro?

Купити iPhone 12 Pro варто хоча б заради того, щоб відчути переваги надшвидкого стільникового зв'язку 5G, трьохмодульної системи камер, сканера LiDAR та найкращого мобільного процесора А14 Bionic! Також флагманський смартфон отримав оновлений дизайн, у якому поєдналися ергономічність та сучасна естетика.

Естетика і практичність дизайну iPhone 12 Pro

Розробники позиціонують оригінальний iPhone 12 Pro як мобільну платформу професійного рівня, інноваційні технології якої дають розширені можливості для реалізації робочої діяльності та будь-яких творчих задумів.

Особливості корпусу

Кардинальних змін зазнали не лише апаратні складові, а і візуальне оформлення нового флагмана Apple. У зовнішньому вигляді iPhone 12 Pro прослідковуються ті ж дизайнерські рішення, що і в нових планшетах iPad. На зміну заокругленим краям прийшли пласкі рамки. Виготовлене із застосуванням прецизійного фрезерування матове скло, з якого зроблена задня поверхня нового флагмана Apple, поєднане з хірургічною нержавіючою сталлю. Завдяки цьому iPhone 12 Pro став ще більш стійким до ударів та механічних пошкоджень. 

Кольорова палітра та матеріали

Захист робочого простору дисплея забезпечує інноваційне покриття Ceramic Shield. Це не просто протиударне скло. Міцність такої поверхні не поступається надійності металів. Для виготовлення покриття використовуються нанокристали, які дають можливість забезпечити до 4 разів надійніший захист від пошкоджень після висотних падінь, у порівнянні із захисним покриттям дисплеїв iPhone 11. 

Революційний iPhone 12 Pro доступний у чотирьох кольорових варіантах, глибина і тон яких не залишать байдужими жодного:

  • Сріблястий/Silver;
  • Сірий/Graphite;
  • Золотий/Gold;
  • Синій/Pacific Blue.

Конкурентні особливості iPhone 12 Pro

Купити iPhone 12 Pro означає отримати вірного супутника і на землі, і у воді, тому що корпус флагманського моделі смартфонів Apple максимально захищений від потрапляння всередину вологи відповідно до найвищого стандарту IP68. Завдяки цьому телефон без наслідків для своєї працездатності витримує 30 хвилин на глибині до 6 метрів. 

Серед найбільш корисних можливостей - підтримка нового стандарту стільникового зв'язку 5G із надшвидким обміном даних. З метою економії енерговитрат інтелектуальний режим автоматично перемикається з 5G на LTE з'єднання, коли ніякі додатки не потребують швидкісного обміну даними. 

Технічні характеристики, які дозволили новому iPhone 12 Pro вийти на рівень повноцінної професійної платформи:

  • Найкращий мобільний чіп А14 Bionic;
  • Екран Super Retina XDR з діагоналлю 6,1 дюйма, який забезпечує реалістичне зображення і точну передачу широкого діапазону кольорових відтінків;
  • Технології Dolby Vision, HDR10 Plus, P3, True Tone, завдяки яким графічне відображення контенту на екрані стає ще більш точним і наближеним до реального. 
  • Модуль основної камери обладнаний ширококутною 12 Мп лінзою, 12 Мп телеоб'єктивом, 3-кратним оптичним зумом та надширококутною 12 Мп лінзою зі сканером глибини TOF 3D LiDAR.
  • Фронтальна камера представлена 12 Мп ширококутним об'єктивом та SL 3D сенсором, який відповідає за обчислення глибини та зчитування біометричних параметрів.
  • Li-Ion акумулятор підвищеної енергоємності.

Функціональний OLED-екран Super Retina XDR займає майже весь простір фронтальної панелі, окрім датчика Face ID. Роздільна здатність дисплея становить 2532 х 1170 пікселів, щільність збільшилася до 460 ppi. Тому тепер екран здатний відтворювати найменші деталі і відтінки. Серед інших особливостей:

  • підтримка технології Wide Color (Р3), завдяки якій дисплей iPhone 12 Pro розрізняє набагато більше відтінків кольорового спектра, ніж більшість сучасних смартфонів з цифровим простором sRGB.
  • HDR з максимальною яскравістю 1200 ніт;
  • технологія Haptic Touch, яка дає можливість персоналізації налаштувань смартфона на основі тактильного відгуку;
  • True Tone - автоматичне регулювання світіння екрану відповідно до освітлення.

iPhone 12 Pro - це симбіоз усіх найкорисніших функцій та найпродуктивніших сучасних мобільних технологій.

Продуктивність та швидкість роботи iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro не дарма має таку назву. Новий смартфон Apple є повноцінною робочою платформою, яка відкриває нові можливості для професійної діяльності. Це все стало можливим завдяки швидкісному процесору A14 Bionic, який істотно пришвидшив роботу системи та сприяв покращенню автоматичної обробки знімків, знятих на 3-об'єктивний модуль фотокамери.

Процесор А14 Bionic

6-ядерний А14 Bionic - найкращий чіп на сучасному ринку мобільних технологій. Для забезпечення оптимальної і продуктивної роботи системи машинного навчання мікросхему підсилили 16-ядерним співпроцесором Neural Engine.

Оперативна пам’ять

У це неможливо повірити, але обсяг оперативної пам'яті нового iPhone 12 Pro становить 6GB LPDDR5. Важко навіть уявити, які можливості відкриваються перед користувачами з таким обсягом ОЗУ в парі з найпродуктивнішим фірмовим процесором.

Обсяг вбудованої пам'яті

На відміну від iPhone 12, який можна з базовим об'ємом пам'яті 64GB, версія Pro доступна у лише конфігураціях 128 GB, 256FB та 512GB. 

Особливості основної камери iPhone 12 Pro

Окрім ширококутного та ннадширококутного об'єктивів з роздільною здатністю матриці 12 МП, модуль основних камер iPhone 12 Pro доповнений телеоб'єктивом, що дає можливість отримувати максимально реалістичне фінальне зображення із вражаючою деталізацією.

Основний модуль камер

Модернізована 7-елементна ширококутна камера з діафрагмою f / 1.6 дозволяє отримувати на 27% більш якісні знімки навіть в умовах слабкого освітлення. Також професійний iPhone 12 Pro обладнаний надширококутною лінзою, яка здатна охоплювати простір в діапазоні 120 градусів. Третій об'єктив основного модуля - телеоб'єктив з фокусною відстанню 52мм та 4-кратним оптичним зумом, що дає можливість отримувати чіткі та деталізовані знімки навіть на великій відстані від зображуваного об'єкта. А з подвійною стабілізацією ви зможете знімати відео професійного рівня - без стрибаючого зображення і змазаної картинки. 

Можливості фронтального об’єктива

Селфі-камера оснащена 12 МП TrueDepth камерою, яка підтримує режими Smart HDR, Deep Fusion і Night Shift. На базі фронтальної модуля працює високоточна система біометричного розпізнавання обличчя Face ID. 

Сканер LiDAR

Інноваційна технологія LiDAR розширила можливості доповненої реальності у мобільному просторі. Крім цього, сканер дає можливість у декілька разів пришвидшити автоматичне фокусування в умовах слабкого освітлення. Тепер навіть з мінімальним освітленням користувачі iPhone 12 Pro зможуть отримувати деталізовані знімки, використовуючи нічний режим.

Якість фінального зображення

Процесор А14 Bionic дає можливість створювати кадри професійного рівня завдяки розширенню можливостей обчислювальної фотографії:

  • тепер навіть фронтальна камера TrueDepth отримала підтримку нічного режиму;
  • реалізована функція Deep Fusion;
  • технологія Smart HDR 3 для підвищення реалістичності отриманих кадрів.

iPhone 12 Pro отримав унікальну функцію ProRAW, якої немає у молодших моделей лінійки. Тепер користувачі мають можливість повністю контролювати найменші деталі, кольорові відтінки та динамічний діапазон зображень. ProRAW дозволяє використовувати усі переваги формату RAW у поєднанні з автоматичною обробкою і можливостями обчислювальної фотографії. Крім цього новий професійний смартфон від Apple пропонує насолоджуватися можливостями 4К відео із частотою кадрів 60fps та HDR-відео з Dolby Vision зі швидкістю до 60 кадрів/с, доповнені покращенню стабілізацією. 

 Стандартна комплектація

iPhone 12 Pro поставляється без фірмових навушників EarPods та адаптера для зарядки. Таке рішення є кроком до скорочення електронних відходів у навколишньому середовищі. 

Технологія MagSafe

Усі пристрої 12-го покоління підтримують технологію MagSafe для бездротової швидкісної зарядки. Вбудовані у корпус смартфона магніти забезпечують надійну фіксацію аксесуара та ідеальний контакт док-станції зі смартфоном. 

Магазин “iStories” - ваша найнадійніша техніка

У нас ви можете купити лише оригінальні iPhone та іншу техніку Apple за розумною ціною. Для зручності ми пропонуємо нашим клієнтам різні види оплати, в тому числі можливість покупки в кредит та розстрочку. Тому ви можете купити iPhone 12 Pro, а заплатити пізніше. Також ми пропонуємо вам вигідний обмін iPhone старших моделей на нові потужні смартфони Apple. 

Усі пристрої проходять перевірку якості. Надійність техніки Apple магазин “iStories” підтверджується гарантією від виробника і точки продажу: 1 рік для нових гаджетів і цілих 3 місяці для тестування б/у iPhone та іншої яблучної техніки.

Наші спеціалісти сервісного центру обізнані у всіх тонкощах та особливостях гаджетів бренду, тому вони залюбки допоможуть з налаштуванням, перепрошивкою та ремонтом будь-якого рівня. 

Доставка Новою поштою можлива у будь-яку точку України, покупки відправляються у день замовлення, щоб вже на наступний день ви могли насолодитися приємним досвідом, який дарує Apple.

Вага 187 г
Об'єм пам'яті 256GB
Роздільна здатність екрану 2532х1170
Операційна система Apple iOS 14
Основна камера 12 Мп
Фронтальна камера 12 Мп
Матеріал корпусу Стекло, металл
Діагональ дисплея 6,1”
Тип екрану Retina
Технологія захисного скла Ceramic Shield
Стандарти зв'язку LTE / 5G
Модель центрального процесора Apple A14 Bionic
Кількість ядер 6 ядер
Роздільна здатність відео 3840 x 2160 Ultra HD
Спалах True Tone
Захист корпусу Захист від пилу та вологи
Біометричний захист Face ID
Висота 146,7 мм
Ширина 71,5 мм
Колір Pacific Blue
Стан Вживаний
Товщина 7,4 мм
Модель iPhone 12 Pro

Можливо вам також сподобається

iPhone 12 Pro Clear Case with MagSafe

Ціна 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 Pro Clear Case with MagSafe (артикул 801141)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

16 інших товарів в цій категорії:

iPhone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue (Ідеальний стан )

Ціна 31 100 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue (Ідеальний стан )

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 Pro Max Silicone Case — Cyprus Green

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 Pro Max Silicone Case — Cyprus Green (артикул 801372)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone XS Silicone Case — Pacific Green

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone XS Silicone Case — Pacific Green (артикул 801302)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 15 Pro 512GB (Natural Titanium)

Ціна 56 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 15 Pro 512GB (Natural Titanium)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне Скло/Glass Lion 10 (13 Pro Max/14 Plus), Black.

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне Скло/Glass Lion 10 (13 Pro Max/14 Plus), Black. (артикул 00963)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 64GB (RED)

Ціна 10 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 64GB (RED) (артикул 2900003)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 13 Pro Max 256gb Silver (Ідеальний стан)

Ціна 31 100 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 13 Pro Max 256gb Silver (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone XS Max Silicone Case — Hibiscus

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone XS Max Silicone Case — Hibiscus (артикул 801212)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple AirPods Pro 2nd Gen USB-C (MTJV3TY/A) White

Ціна 9 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple AirPods Pro 2nd Gen USB-C (MTJV3TY/A) White (артикул 701502)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Baseus Simple (TPU) iPhone XS/X

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Baseus Simple (TPU) iPhone XS/X (артикул 33356)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Silicone Case — Cactus

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Silicone Case — Cactus (артикул 801210)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro Clear Case

Ціна 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Clear Case (артикул 801238)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB (Deep Purple)

Ціна 49 000 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB (Deep Purple)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Зарядний пристрій Apple 18W USB-C Power Adapter (MU7V2)

Ціна 1 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Зарядний пристрій Apple 18W USB-C Power Adapter (MU7V2) (артикул 806100)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 13 Pro Max 128 Gold (Ідеальний стан)

Ціна 29 900 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 13 Pro Max 128 Gold (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Прозорий чохол з бортиками iPhone 11

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Прозорий чохол з бортиками iPhone 11 (артикул 33356)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
arrow_upward