iPhone XS Max 64GB (Gold)

3100004
12 300 грн
без податку
Кількість
Доступно під замовлення
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone XS Max 64GB (Gold) (артикул 3100004)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
 

Розстрочка від АльфаБанку

  Оплата частинами від монобанк

https://chast.monobank.ua/#partners_top

 

Гарантія 12 місяців

iPhone XS Max - максимум мобільних інновацій

iPhone XS Max вийшов у 2018 році і став абсолютним та незаперечним новатором у світі мобільних можливостей, з'єднавши під одним корпусом передові технології і рішення, найнадійніші матеріали та комплектуючі, сучасний дизайн і високу якість збірки. Розробники компанії Apple вкотре підтвердили, що пропонують своїм прихильникам лише найкращу комбінацію ціни, обладнання та програмного забезпечення, які випереджають досягнення сучасності. 

Візуальна гармонія і особливості корпусу iPhone XS Max

Смартфони Apple iPhone серії X започаткували нову епоху дизайнерських і інженерських рішень. Дизайн iPhone XS MAX тяжіє до округлої форми. Заокруглені кути моделі врівноважені мінімалістичним оформленням задньої поверхні. 

Особливої уваги вартий вже фірмовий безрамковий 6,5-дюймовий OLED дисплей, який займає всю фронтальну поверхню смартфона, не враховуючи верхньої панелі, де розміщена лаконічна фронтальна True Depth камера з вбудованим сенсором розпізнавання обличчя. 

Модель представлена у трьох кольорових рішеннях:

  • Space Grey - космічний сірий відтінок;
  • Silver - срібний відтінок;
  • Gold - ніжний золотий.

Загартоване скло і нержавіюча сталь - це симбіоз, який забезпечує надійність і захист корпусу. 10-те покоління яблучних гаджетів отримало металевий каркас, рамку з адонованого алюмінію з додатковим захистом від подряпин, дві скляні панелі з підвищеною ударостійкістю.

Модель iPhone XS MAX отримала захист за стандартом IP68, тому смартфон без наслідків для працездатності витримує навіть 30-хвилинне занурення у воду на глибину до 2 метрів.

iPhone-Xs-Max-52.jpeg

Безмежний екран - безмежні можливості 

6,5-дюймовий OLED екран отримав підтримку технологій HDR10 і DolbyVision, завдяки яким користувачі мають унікальну можливість переглядати фільми і відео у ще більш високій якості, зі ще більш деталізованим зображенням. 

Функція True Tone дає розширені можливості налаштування яскравості і кольорової температури в автоматичному режимі. Алгоритм змінює параметри налаштування екрану, автоматично коригуючи їх відповідно до умов освітлення для максимально комфортного користування. 

Безмежний Super Retina дисплей зі співвідношенням сторін 18:9 і роздільною здатністю 1242 х 2688 точок зайняв всю фронтальну площину. Щільність досягла 458 ppi, а частота кадрів збільшилася до 120 Гц. Розширений кольоровий діапазон за стандартом P3 забезпечує передачу ще більшої кількості відтінків, завдяки чому зображення на екрані вперше стало настільки реалістичним. Такими параметрами раніше не могли похвалитися жодні мобільні пристрої.

Особливості камер iPhone XS Max

Основна система камер складається з телефото (діафрагма f/1.8, оптичний зум 2х) та ширококутного (10-кратне оптичне збільшення зображення та діафрагма f/2.4) об'єктивів, обидва з роздільною здатністю матриці 12 Мп. Весь модуль оснащений спалахом True Tone Flash, кожна лінза має окремий 2-осьовий оптичний стабілізатор зображення для зменшення вертикальних і горизонтальних коливань камери при зйомці фото та відео. Обидві камери забезпечують ефект "Боке" та глибину зображуваного простору на рівні професійного фотообладнання. 

Фронтальна камера TrueDepth представлена 7-мегапіксельною лінзою, апаратне забезпечення якої дозволило покращити режим “Портрет” навіть при поганому освітленні.

Приємні новини для тих, хто оновився після старших моделей. Тепер розмиття фону можна налаштовувати окремо, вже після зйомки кадру. Крім цього, Apple iPhone XS Max отримав підтримку функції HDR не лише при зйомці фото, а й у відеорежимі. Це означає, що фото і відео, зняті за допомогою iPhone XS Max, мають розширений кольоровий діапазон темних і світлих тонів, що суттєво підвищує якість фінального зображення навіть в умовах поганого освітлення. Запис відео тепер відбувається у форматі стерео. 

Відео має розширення 3840х2160 (1080p), доступний діапазон частоти налаштовується у межах 24-60 к/с, темп складає 120 та 240 к/с на вибір. 

iphone-xs-max.jpeg

iPhone XS Max - арсенал найкорисніших функцій в одному гаджеті

Функція розпізнавання обличчя Face ID вийшла на новий рівень. Тепер алгоритми обробляють інформацію у декілька разів швидше, що виражається у миттєвий роботі функції сканера розпізнавання. Завдяки досягненням машинного навчання Face ID тепер може ідентифікувати власника iPhone у гримі, в окулярах, у головному уборі. Технологія захисту інформації, що використовується сканером, вважається найнадійнішою у світі. 

Акустична система стала на 50% голосніше, у порівнянні з попередніми поколіннями смартфонів Apple. Тепер перегляд відеоконтенту в форматі DolbyVision і HDR забезпечує максимальне занурення у сюжет.

Завдяки оновленню апаратного забезпечення та вдосконаленню алгоритмів відкрилися нові можливості доповненої та віртуальної реальності. 

iPhone XS Max дозволяє користувачу користуватися перевагами бездротової зарядки від пристроїв зі стандартом Qi.

iPhone XS Max - новий рівень продуктивності

Купити iPhone XS MAX варто, щоб повноцінно зануритися у світ мобільних технологій, які сьогодні вийшли за межі базового функціоналу і почали підкорювати сферу професійної діяльності. 

Техніка Apple не просто вдало використовує найкращі розробки галузі мобільних технологій, вона їх створює. iPhone XS Max отримав кращий на момент випуску процесор А12 Bionic, який вперше серед мобільних чіпів був виготовлений за 7-нанометровим техпроцесом. 

Що це означає для звичайних користувачів? Щоб описати усі вигоди, максимально просто розповідаємо про складні речі.

Процесор працює на основі транзисторів, які забезпечують виконання обчислювальних процесів. Значення 7 нм відображає розмір транзисторів у нанометрах. Габарити цього елементу - ключовий показник ефективності роботи процесора, адже чим менші транзистори, тим менше вони витрачають енергії для виконання операцій. Для порівняння: процесор, що використовували смартфони Apple попереднього покоління, був виготовлений за 10-нм техпроцесом. 

Тільки уявіть: загальна швидкість роботи (від запуску системи до програм обробки відео, які вимагають посилених енерговитрат) та показники енергоефективності 6-ядерного процесора А12 зросли до 30%, у порівнянні з фірмовими чіпами Apple A11 Bionic. У поєднанні з технологіями машинного навчання ця система на кристалі відкриває безмежні можливості для ігрового процесу, обробки графічних даних, а VR (віртуальна реальність) та AR (доповнена реальність) отримали безпрецедентний шанс вийти на принципово новий рівень. 

Завдяки збільшенню кількості обчислювальних ядер графічного співпроцесора до 4 iPhone XS Max гідно справляється з викликами сучасного світу, де фото і відеоконтент все активніше завойовує увагу користувачів.

Обсяг оперативної пам'яті збільшився до 4 Гб, що в парі з ефективним процесором дає майже необмежений робочий та творчий потенціал.

ef572067123344c9a54525cd37f02b91_54d8e2fdaddb4d938ca0c618f7a94500_header.jpeg

Автономність iPhone XS Max - все про вбудований енергоносій

Розширення діапазону технічних і функціональних можливостей вимагає посилених енерговитрат з боку вбудованого акумулятора. 

Економічний дизайн дозволив збільшити ємність батареї без суттєвого збільшення габаритів смартфона. Крім цього, завдяки модернізації процесора розробникам вдалося вдвічі скоротити споживання енергії. Тому флагман Apple 2019 року працює до 1,5 години довше, ніж моделі попередньої серії. Так, iPhone XS Max здатен працювати до 25 годин в режимі розмови.

Модель XS Max підтримує технологію швидкісної зарядки, тому повернути повністю розряджений гаджет до життя можна усього за 30 хвилин - за цей час iPhone заряджається до 50%. 

Обсяг сховища

Смартфони iPhone XS Max доступні у трьох комплектаціях:

  • 64 Гб;
  • 256 Гб;
  • 512 Гб.

Зверніть увагу, що 64 GB вбудованої пам'яті може не вистачити для ваших улюблених ігор, додатків, фотознімків і відео. Зважаючи, що мобільна техніка Apple не підтримує microSD, магазин "iStories" рекомендує купити iPhone XS Max зі збільшеним обсягом сховища. 

Де купити б/у iPhone в Україні

Компанія Apple - беззаперечний лідер у світі мобільних технологій, саме тому прихильники прогресу і професійних можливостей обирають техніку, яку розробляють в Купертіно. Якщо ви хочете оцінити безмежний потенціал техніки Apple, здобути новий досвід та отримати розумний смартфон за вигідною ціною, пропонуємо купити б/у iPhone у магазині “iStories”. 

Наші вживані айфони перед продажем проходять декілька рівнів перевірки, тому ви можете бути впевнені, що отримаєте максимальну якість без зайвих витрат.

Звідки б/у техніка потрапляє в магазин “iStories”?

Магазин “iStories” є партнером офіційних салонів техніки Apple у США, звідки ми отримуємо лише високоякісні оригінальні компоненти. Всі вживані iPhone пройшли процедуру розблокування та підтримують всі доступні послуги і функції, які надають українські оператори мобільного зв'язку, в тому числі роботу з мережами 3G та 4G. 

В американському сервісному центрі кваліфіковані спеціалісти проводять перший етап комплексної діагностики б/у iPhone. Після прибуття в Україну подальшу перевірку вживана техніка Apple проходить в сервісному центрі магазину техніки “iStories”.

Чи варто купувати б/у iPhone?

Розробники Apple дбають не лише про впровадження інновацій. Особливу увагу в корпорації Купертіно приділяють надійності та захисту. За статистикою, у Apple чи не найменший відсоток браку серед всіх виробників ринку. Цей показник найкраще демонструє якість техніки.

Спеціалісти магазину “iStories” з сервісного обслуговування перевіряють наступні програмні і апаратні функції:

  • Працездатність та чутливість сенсорів Touch ID та Face ID;
  • Правильність функціонування гіроскопа та акселерометра;
  • Працездатність та якість отримання/передачі/відтворення звуку через динаміки та мікрофони;
  • Чіткість модулів фронтальної та основної камери;
  • Роботу кнопок, роз’ємів та сенсора дисплея;
  • Працездатність мобільного зв'язку, Wi-Fi та Bluetooth.

Детальне тестування вживаного iPhone XS Max включає:

  • перевірку акумулятора найточнішим софтом Coconut Battery;
  • перевірку продуктивності та стабільності GeekBench;
  • перевірку продуктивності та стабільності тестами Antutu.

До результатів кожного тесту додається розгорнутий звіт.

Користувачі, які вирішили купити вживаний iPhone XS Max у магазині техніки Apple “iStories”, отримують 100% захист техніки. Ми пропонуємо аж 90 днів гарантії, щоб ви встигли впевнитись у якості придбаного товару. При покупці магазин надає повну інформацію про пристрій, включаючи фото і відео звіт щодо стану корпусу і функціональної працездатності. 

Комплектація

Вже з перших хвилин після покупки ви можете повноцінно користуватися пристроєм. Купуючи вживаний iPhone, ви також отримуєте:

  • Кабель для підзарядки;
  • Блок підзарядки;
  • Айфон.

Магазин “iStories” - техніка Apple, яка доступна кожному

Ми щиро віримо, що кожен українець має отримувати максимально сучасний і високотехнологічний досвід від користування мобільними пристроями, розширюючи горизонти своїх можливостей. 

У наявності широкий модельний ряд iPhone різних поколінь за доступною ціною. У нас ви можете вибрати і купити б/у айфон будь-якої моделі та комплектації. Ми гарантуємо якість вживаної техніки не просто на словах. До усіх б/у пристроїв магазин “iStories” додає гарантію 3 місяці. Також ми пропонуємо техніку в кредит та розстрочку на вигідних умовах.

У нашому магазині техніки Apple діє програма trade-in, за якою ви можете вигідно здійснити обмін iPhone застарілої моделі на новенький смартфон зі ще потужнішими можливостями. 

Магазин “iStories” залюбки стане вашим улюбленим баєром, адже у нас ви можете придбати техніку Apple під замовлення з доставкою у будь-яку точку України. 

Отримуйте топову швидкість, ефективність і продуктивність за доступною ціною з “iStories”.

Вага 208 г
Об'єм пам'яті 256GB
Роздільна здатність екрану 2688х1242
Операційна система Apple iOS 14
Основна камера 12 Мп
Фронтальна камера 7 Мп
Матеріал корпусу Скло, металл
Діагональ дисплея 6,5”
Тип екрану Retina
Технологія захисного скла Ceramic Shield
Стандарти зв'язку LTE
Модель центрального процесора Apple A11 Bionic
Кількість ядер 6 ядер
Роздільна здатність відео 3840 x 2160 Ultra HD
Спалах True Tone
Захист корпусу Захист від пилу та вологи
Біометричний захист Face ID
Висота 157,5 мм
Ширина 77,4 мм
Колір Gold
Стан Вживаний
Товщина 7,7 мм
Модель iPhone XS Max

16 інших товарів в цій категорії:

iPhone 11 Pro Max Silicone Case-Pomegranate

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro Max Silicone Case-Pomegranate (артикул 801400)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 13 Pro Max 256

Ціна 0 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 13 Pro Max 256

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 15 128GB (Green)

Ціна 31 900 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 15 128GB (Green)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 13 Pro Max 128gb Gold (Відмінний стан)

Ціна 28 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 13 Pro Max 128gb Gold (Відмінний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 14 Pro 512gb (Ідеальний стан)

Ціна 39 100 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 14 Pro 512gb (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 14 128gb Blue (Ідеальний стан)

Ціна 24 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 14 128gb Blue (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Silicone Case для iPhone 7 Plus/8 Plus — Black

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Silicone Case для iPhone 7 Plus/8 Plus — Black (артикул 801209)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Оригінальний Apple Lightning to USB кабель (MD818 / MQUE2)

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Оригінальний Apple Lightning to USB кабель (MD818 / MQUE2) (артикул 801506)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPad 10.2 (2021) 64GB Wi-Fi (Space Gray)

Ціна 13 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPad 10.2 (2021) 64GB Wi-Fi (Space Gray) (артикул 301503)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Silicone Case — Grapefruit

Ціна 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Silicone Case — Grapefruit (артикул 801186)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло NEU Chatel Corning Glass для iPhone 12 Pro Max

Ціна 1 100 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло NEU Chatel Corning Glass для iPhone 12 Pro Max

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone XS Max Silicone Case — Hibiscus

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone XS Max Silicone Case — Hibiscus (артикул 801471)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 14 Pro Max 128gb Silver (Ідеальний стан)

Ціна 34 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 14 Pro Max 128gb Silver (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 128GB (Green) (Ідеальний стан)

Ціна 12 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 128GB (Green) (Ідеальний стан) (артикул 2900023)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB (Natural Titanium)

Ціна 50 600 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB (Natural Titanium)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone XS Silicone Case — Midnight Blue

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone XS Silicone Case — Midnight Blue (артикул 801388)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
arrow_upward