• Новий

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Black Titanium)

69 300 грн
без податку
Кількість
Доступно під замовлення
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Black Titanium)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
 

Розстрочка від АльфаБанку

  Оплата частинами від монобанк

https://chast.monobank.ua/#partners_top

 

Гарантія 12 місяців

Apple iPhone 16 Pro : Провідник у світ штучного інтелекту

Головна новинка осені — iPhone 16 Pro — вже тут, а разом з ним і нова сторінка в історії Apple. Даний смартфон став одним з найбільш ґрунтовних апдейтів серії за останній час, адже в нього розробники інтегрували довгоочікувану технологію Apple Intelligence.

Завдяки інноваційним алгоритмам штучного інтелекту, цей пристрій відкриє перед вами можливості майбутнього вже сьогодні. Тому, якщо ви задумуєтесь над тим щоб стати щасливим власником головного флагмана Apple 2024 року — не проґавте можливість купити Айфон 16 Про в мережі iStories за максимально привабливою ціною.

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Desert Titanium)

Основні нововведення

Знайомство з нововведеннями iPhone 16 Pro розпочнеться для вас одразу з коробки — смартфон представить перше оновлення розміру в серії за останні кілька років. Гаджет став ще більшим, а його рамки, навпаки, вужчими, підкреслюючи високу технологічність моделі. Нова кнопка затвора камери та вдосконалений процес обробки титану дозволив створити унікальну палітру кольорів, що внесе в модельний ряд різноманіття порівняно з минулим поколінням.

Відповідно збільшений дисплей цієї моделі базується на поліпшеній OLED-технології для відтворення гіперреалістичного зображення. Для цього смартфона Apple також розробили абсолютно нові чіпи серії A, побудовані на інноваційному 3-нанометровому вузлі N3E.

Це призвело до покращення ефективності та продуктивності, але окрему увагу приділили й інтеграції відповідного апаратного забезпечення для реалізації Apple Intelligence. Численні апгрейди камери, в які входять як програмні, так й апаратні зміни, оцінить кожен фотограф чи режисер. Інтеграція кращих технологій обробки зображення, нові об'єктиви та генеративні алгоритми ШІ допоможуть вас розкрити весь свій талант.

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Desert Titanium)

Дисплей Айфон 16 Про

Для свого сімейства професійних смартфонів Apple застосували нову панель M14 OLED, головними переваги якої є неймовірна яскравість та довговічність. Вона також доповнена технологією мікролінз. Її принцип полягає у використанні мільярдів лінз, розміщених усередині панелі. Вони відбивають генероване пікселями світло, ефективно збільшуючи їх максимальну яскравість без приросту споживання електроенергії.

Поєднання цих двох нововведень веде до безпрецедентного росту продуктивності дисплея. Підвищення яскравості призведе до покращення роботи з кольором, а це забезпечить гіперреалістичні відтінки й чіткі зони контрасту, з якими ви отримаєте максимум деталей в кожному кадрі.

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Desert Titanium)

Дизайн Айфон 16 Про

З iPhone 16 Pro Apple також продовжують роботу над тим, щоб зробити свою фірмову урбаністичну естетику ще досконалішою. Для цього було зроблено три змістовних кроки. Першим є використання технології Border Reduction Structure (BRS), задачею якої є зменшення рамок дисплея до 1.2 мм — найнижчого показника серед усіх смартфонів поточного року. Хоч спершу це може здатись не надто разючим вдосконаленням, тонші рамки створюють відчуття безмежності дисплея, завдяки якому ви поринете в контент на екрані з непідробним захватом.

Натомість другим кроком є інноваційна технологія обробки титану. Залучення титану до створення корпусів лінійки Про було важливим кроком для Купертіно, а можливістю зробити його поверхню приємнішою та барвистішою гарантує для iPhone 16 Pro ще крутішу зовнішність, яка стане справжньою перлиною вашого стилю.

Завершальним штрихом дизайну новинки є Capture Button — нова спеціальна кнопка для активації затвора камери. Цей елемент покликаний зробити фільмування ще швидшим та легшим процесом. Так, кнопка зможе визначати силу натиску для автофокусування та створення фото чи початку/закінчення зйомки, збільшення та зменшення масштабу тощо.

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Desert Titanium)

Кольори Айфон 16 Про

Останнє покоління iPhone представлене в широкій палітрі сміливих кольорів: Natural Titanium, Black Titanium, White Titanium, Desert Titanium досягти яких дозволила нова обробка металу. Серед них ви знайдете як аналоги торішніх варіантів, так і нові сміливі пропозиції для всіх прихильників індивідуалізму, зокрема.

Можливості фронтальної камери

З iPhone 16 Pro Apple не внесли якихось змін в начинку фронтальної камери, але всі можливості минулих версій, які дозволяли створювати неймовірні групові та сольні селфі, є доступними й тут. Втім, варто зауважити, що змінилась технологія обробки зображення, зокрема завдяки алгоритмам штучного інтелекту, тож різниця між якістю контенту на моделях 15 та 16 модельного ряду буде очевидною.

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Desert Titanium)

Характеристики основної камери

До основної камери iPhone 16 Pro також не було внесено жодних вагомих змін, вона й надалі матиме діафрагму f/1.78 й 48 МП. Ультраширококутну, однак, було поліпшено відповідно до нових стандартів. Працюючи разом з основною камерою, ці два об'єктиви можуть використовувати власну 4-піксельну матрицю для створення єдиного суперпікселя, що кардинально підвищує якість зображення. Для Pro-моделі також використано телефото об'єктив, який був ексклюзивним для iPhone 15 Pro Max.

Завдяки йому смартфон отримав 5-кратне оптичне та 25-кратне цифрове збільшення. Кожен з компонентів доповнений новітніми технологіями обробки зображення, генеративними можливостями штучного інтелекту та спеціальним антибліковим покриттям, котре зменшує відблиски та ореоли при потраплянні променів на камеру.

Процесор Айфон 16 Про

Дотримуючись стандартного плану Купертіно, iPhone 16 Pro створили на базі нового покоління процесорів серії А — A18 Pro. Завдяки 3-нанометровому вузлу N3E його продуктивність та ефективність зросли до нових вершин. Однією з його компонентів став модем Snapdragon X75 від Qualcomm, що підвищує якість підключення 5G в регіонах з цим покриттям. Смартфон також підтримує стандарт Wi-Fi 7, що запропонує вищу максимальну швидкість передачі даних, меншу затримку та надійніше підключення безпровідного інтернету.

Apple Intelligence були однією з головних частин промокампанії iPhone 16, і для Про-моделей A18 Pro отримав окремі ядра, призначені для підвищення продуктивності алгоритмів штучного інтелекту порівняно з базовими моделями та їх виконання в режимі оффлайн. Тож фінальний результат, який компанія представила пізніше своїх конкурентів, виявився гідним очікування.

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Desert Titanium)

Операційна система

Працює технологічне диво з назвою iPhone 16 Pro під управлінням iOS 18. Система представляє низку нових функцій, як-от оновлену програму «Фотографії», удосконалення «Пошти», «Нотаток» та інших інструментів задля підвищення продуктивності. Також вона подарує смартфонам новий вигляд, оскільки дозволить детально налаштовувати головний екран iPhone.

Можливості AI

Унікальна технологія Apple Intelligence доповнить смартфон генеративними можливостями, зокрема інструментами для написання текстів, які робитимуть перевірку та надаватимуть пропозиції для поліпшення тональності тексту.

Також ви зможете створювати нові емодзі «Genmoji». А віртуальний помічник Siri стане ще розумніше, оскільки зможе застосовувати контекст до ваших запитів, щоб надавати ще кращі та точніші відповіді на них.

Також завдяки AI у вашому доступі будуть спеціальні функції для камери, завданням яких стане спрощення процесу фільмування та редагування готового матеріалу. В результаті ви отримаєте яскраві, насичені кадри, які здивують якістю та увагою до деталей.

Apple iPhone 16 Pro 128GB (Desert Titanium)

Кому та чому варто купити iPhone 16 Pro?

iPhone 16 Pro продовжує переможну ходу Apple по ринку флагманів. Цей справді унікальний гаджет має все, щоб стати вашим ідеальним компаньйон. Потужна начинка з необмеженими можливостями, довершений штучний інтелект, безпрецедентна автономність та багатогранна операційна система допоможуть вам втілити будь-які задуми.

Ціна в Україні: де вигідно купити iPhone 16 Pro?

Мережа магазинів особливої техніки iStories пропонує найвигідніші ціни iPhone 16 Pro та максимально комфортні умови для покупки найбажаніших новинок техніки Apple онлайн та офлайн. У зручному онлайн-каталозі ви зможете за декілька кліків обрати бажаний варіант, оформити замовлення на iPhone 16 Plus та отримати новинку в числі перших.

16 інших товарів в цій категорії:

MacBook Air 13 Retina, Silver, 256GB with Apple M1 (MGN93) 2020

Ціна 38 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

MacBook Air 13 Retina, Silver, 256GB with Apple M1 (MGN93) 2020 (артикул 601651)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Sillicon case 15 Plus

Ціна 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Sillicon case 15 Plus (артикул 801216)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Silicone Case Color Box (Карабін) AirPods 3

Ціна 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Silicone Case Color Box (Карабін) AirPods 3 (артикул 8016000)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 11 Pro 256GB (Space Gray) (ідеальний стан)

Ціна 16 300 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 11 Pro 256GB (Space Gray) (ідеальний стан) (артикул 2400000)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло для iPad mini

Ціна 600 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло для iPad mini (артикул 806135)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло Lume 14 Pro/15

Ціна 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло Lume 14 Pro/15

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple MacBook Air 15 2024 M3 512Gb/16Gb Midnight

Ціна 71 600 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple MacBook Air 15 2024 M3 512Gb/16Gb Midnight

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 14 Pro 256gb Silver (Ідеальний стан)

Ціна 38 000 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 14 Pro 256gb Silver (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
Apple iPhone 16 Plus 128GB (Teal) Apple iPhone 16 Plus 128GB (Teal)
  • Новий

Apple iPhone 16 Plus 128GB (Teal)

Ціна 66 800 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 16 Plus 128GB (Teal)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 Pro 128GB (Silver) (Відмінний стан)

Ціна 17 900 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 Pro 128GB (Silver) (Відмінний стан) (артикул 2500006)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Кабель Hoco X26 Lightning to USB

Ціна 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Кабель Hoco X26 Lightning to USB (артикул 80011)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Sillicon case 14 Plus

Ціна 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Sillicon case 14 Plus (артикул 801216)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло на камеру 14/14 Plus

Ціна 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло на камеру 14/14 Plus

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
Навушники Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (2024) Навушники Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (2024)
  • Новий

Навушники Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (2024)

Ціна 11 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Навушники Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (2024)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 14 Pro 512gb Space Black (Ідеальний стан)

Ціна 40 500 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 14 Pro 512gb Space Black (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 Pro 128GB (Sliver) (Ідеальний стан)

Ціна 19 600 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 Pro 128GB (Sliver) (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
arrow_upward