iPad (5th generation) M1 256gb Purple

4400003
27 000 грн
без податку
Кількість
Доступно під замовлення
Швидка покупка

Швидка покупка

iPad (5th generation) M1 256gb Purple (артикул 4400003)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
 

Розстрочка від АльфаБанку

  Оплата частинами від монобанк

https://chast.monobank.ua/#partners_top

 

Гарантія 12 місяців

iPad Pro 11 2020: битва топових планшетів від Apple

Користувачі довго чекали, тому компанія Apple нарешті модернізувала свій модельний ряд яблучних план

шетів, випустивши надсучасний iPad Pro 11 2020, замовити який уже можна на сайті Інтернет-магазину Jabko, та iPad Pro 12.9. Обидва варіанти - прямі наслідувачі гаджетів 2018-го року з тим же розміром екрану, але значно покращеними характеристиками.

Що вже відомо про новинку?

Представлений девайс отримав більшість функцій, на котрі яблучні юзери давно очікували, до прикладу, продуктивний чипсет A12Z. Сканер LiDar навпаки здивував прихильників потужних планшетів. Тепер трохи детальніше про анонсовану новинку:

• Що це? Оригінальний iPad Pro 11 2020-го року — нове покоління відомих планшетів від Apple.
• Коли можна придбати? Попередній продаж офіційний Інтернет-магазин розпочав 18 березня, а перше постачання очікують 24-25-го березня (інформація відмінна в різних джерелах). Як тільки перший оновлений продукт надійде в продаж, модель 2018-го року перестануть випускати, отож попередню версію можна буде придбати лише в локальних магазинах.
• Скільки доведеться заплатити? Вартість варіюється в залежності від розміру екрану, підтримки стільникового зв’язку та точки продажу.

Цінова політика: на що розраховувати?

Інноваційний iPad Pro 11 2020-го року з підтримкою Wi-Fi та стандартним розміром сховища (128GB) коштує 799$. Якщо обирати модель зі збільшеною пам’яттю та стільниковим зв’язком, доведеться викласти біля 1449$. 
Стартова ціна планшетів обидвох поколінь однакова, єдина різниця помітна у внутрішній начинці, функціональності та швидкості роботи пристрою.

pro-2020.jpg

Дизайнерське рішення: варто очікувати щось нове?

Презентований девайс отримав стандартний, лаконічний дизайн: металевий прямокутник з тонкими рамками. Розмір теж залишився незмінним — 247.6 x 178.5 x 5.9 мм. Вага трохи відрізняється, але при щоденному носінні цей нюанс не дуже помітний. Версія iPad Pro 11 (2020), замовити яку вже можна в офіційному магазині Jabko, важить 471 грам (у порівнянні з попередньою 468-грамовою версією). Продукт, що використовує стільниковий зв’язок важчий на 5-10 грамів, аніж стандартний Wi-Fi гаджет.

Обидві моделі доступні в срібному та космічно сірому відтінках. Жоден гаджет не має вбудованого 3.5-міліметрового порту для навушників, тож заздалегідь подбайте про адаптер, якщо плануєте використовувати гарнітуру старого зразка. На боковій стороні залишили магнітне кріплення для Apple Pencil, доступний порт USB-C для підзаряджання девайсу.

Битва дисплеїв: ще більше яскравих вражень

Для 11-дюймового екрана пропонують роздільну здатність 1668 x 2388 та 264 пікселі на дюйм. Основна технологія також схожа — анонсована модель отримала частоту оновлення до 120 Гц, а також функцію True Tone, яка автоматично регулює баланс білого в залежності від кількості природного освітлення в приміщенні чи на вулиці.  Крім того, планшет має типову максимальну яскравість 600 ніт, широкий кольоровий дисплей (P3).

Процитуємо маркетинговий лозунг Apple: “Дисплей Liquid Retina з тонкими рамками — це не тільки широке, яскраве зображення, а й неймовірно передові технології”. 

Камера для чітких фото та захопливих відео

Схоже, що найбільше уваги в новому iPad Pro 11 2020-го року розробники приділили саме камері. Apple нарешті додала другий задній об’єктив. Відтак девайс отримав  12-мегапіксельний спалах f / 1.8 та додаткову надшироку 10-мегапіксельну f / 2.4 лінзу з полем огляду 125 градусів. 

ipad pro 2020 5.jpg

Оновлені модулі камери дають змогу фільмувати зі швидкістю 24 кадри на секунду в форматі 4K. Це означає, що відтепер редагувати та створювати контент можна на одному пристрої.
Ситуація спереду теж зазнала змін, оскільки презентовані планшети оснащені 7-мегапіксельною фронтальною камерою для створення чітких селфі в портретному режимі та розмов з друзями в соціальних мережах.

LiDAR Scanner 

Продукт 2020-го року отримав інноваційну функцію - Light Detection and Ranging (LiDAR), яка може покращити сприйняття глибини. Такий підхід допомагає оновити режим портретної зйомки, пришвидшити роботу додатків з підтримкою доповненої реальності, створювати просторові 3D-моделі. Працює сканер на відстані 5-ти метрів та дає змогу з 97% точністю розрахувати відстань до об’єктів попереду. 

Автономний режим: бути чи не бути?

Щодо місткості батареї, то команда розробників ніколи не називає конкретні цифри. Вони лише стверджують, що пристрій може забезпечити до 10-ти годин автономності під час роботи з мережею Wi-Fi та при перегляді відео. Якщо використовувати стандартний стільниковий Інтернет, час автономної роботи зменшується до 9-ти годин.

Заявлена кінська продуктивність: чи відповідає дійсності?

Одне з істотних покращень — чипсет, вбудований в оригінальний iPad Pro 11 2020-го року. Нові планшети використовують мікросхему A12Z, і, як стверджує Apple, вона працює швидше, ніж процесори більшості ноутбуків з Windows PC. Нагадаємо, що попередник працював із чипом A12X Bionic, який теж показував досить непогані результати. Оновлений процесор поєднав продуктивність попередньої версії та додав нейронний двигун і співпроцесор М12. 

Pro 2020.jpg

Розмір сховища

Інші характеристики включають 128GB, 256GB, 512GB, 1TB вбудованої пам’яті. Попередні варіанти мали такі ж показники, за винятком мінімального розміру сховища (64GB для версії 2018-го року).

Операційна система

Усі планшети працюють під чітким керівництвом iPadOS, але моделі iPad Pro 11 2020-го року поставляють з iPadOS 13.4, котра забезпечує підтримку трекпада. Старі моделі теж планують оновити найближчим часом, а от на оновлення для флагманів доведеться трохи чекати в майбутньому. 

Також в операційній системі змінили поведінкову реакцію курсора, він став контекстним, тобто отримав можливість перетворюватись на різні інструменти, щоб користувач точно зрозумів, куди саме має натиснути.

Аксесуари-цікавинки: Apple Pencil та Magic Keyboard

Девайс підтримує новітні Apple Pencil та Smart Keyboard, але Apple додатково випустила нову Magic Keyboard, яка сумісна тільки з моделями iPad Pro 2020-го року. Нова клавіатура містить трекпад, підсвітку для функціональних клавіш, а також вбудований шарнір, призначений для використання під різними зручними кутами. З’єднайте щойно придбаний девайс з клавіатурою Magic Keyboard, і отримаєте гідну альтернативу сучасному ноутбуку. 

Pro 11 2020.jpg

Спеціальні петлі допускають максимальний рух на 130 градусів, а наскрізна зарядка USB-C означає, що користувачеві не потрібно вибирати між периферійним та постійним джерелом живлення. Щоправда, можливість використання такої клавіатуру на підлозі чи колінах ще треба протестувати. Ймовірніше, що зручну роботу можна забезпечити лише на рівній поверхні.

Висновок-експертиза від Ябко

Світ поступово сповзає на дно цілковитої економічної кризи через бушування коронавірусу, фізичні магазини Apple закриті всюди, за винятком уже здорового Китаю. Та розробники, спираючись на очікування прихильників, випускають обіцяну лінійку яблучних планшетів, дотримуючись встановлених графіків. 


Попри те, що презентовані iPad Pro 11 2020-го року отримали чимало серйозних покращень, все-таки деякі елементи залишились незмінними. Дизайн, екран, час автономної роботи дуже схожі з характеристиками попереднього покоління. Зверніть увагу, що надсучасний iPad Pro 11 (2020), замовити який попередньо можна на сайті Інтернет-магазину Jabko, отримав продуктивний процесор A12Z, додатковий задній об’єктив, сканер LiDAR, збільшений базовий обсяг сховища та привабливу ціну.


Пристрої 2018-го року довгий час очолювали рейтинги найкращих планшетів ever, тому цілком імовірно, що новий продукт перевершить цей показник. Отож якщо хочете одним з перших випробувати новенький яблучний планшет, а потім поділитись з нами своїми враженнями, то сміливо оформляйте попереднє замовлення та чекайте на приємний сюрприз.

Вага 490 г
Об'єм пам'яті 256GB
Роздільна здатність екрану 2360×1640
Операційна система Apple iOS
Основна камера 12 Мп
Фронтальна камера 7 Мп
Матеріал корпусу Метал
Колір Silver
Стан Вживаний
Діагональ 10,9”
Тип матриці Retina
Тип сенсорного екрану Ємнісний Multi-Touch
Процесор A14 Bionic
Стандарти Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac Dual Band
Bluetooth Версія 5.0
Ємність аккумулятору 28,6 Вт/г
Час автономної роботи До 10 ч
Габарити (ВхШхГ) 247,6 мм х 178,5 мм х 6,1 мм
Мережа Wi-Fi
Модель Apple iPad Pro 11 (2020)
Apple iPad Pro 11 (2020)|Об'єм пам'яті

16 інших товарів в цій категорії:

iPhone 15 Pro 128gb White Titanium (Ідеальний стан) iPhone 15 Pro 128gb White Titanium (Ідеальний стан)
  • Новий

iPhone 15 Pro 128gb White Titanium (Ідеальний стан)

Ціна 38 900 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 15 Pro 128gb White Titanium (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 13 128GB (Pink)

Ціна 24 100 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 13 128GB (Pink) (артикул 102006)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
Crystal Shadow with MagSafe iPhone 14 Pro Max Crystal Shadow with MagSafe iPhone 14 Pro Max
  • Новий

Crystal Shadow with MagSafe iPhone 14 Pro Max

Ціна 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Crystal Shadow with MagSafe iPhone 14 Pro Max (артикул 801359)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 15 Pro 256GB (Blue Titanium)

Ціна 46 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 15 Pro 256GB (Blue Titanium)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло для iPad 9.7 (2017 / 2018)

Ціна 600 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло для iPad 9.7 (2017 / 2018) (артикул 806134)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Захисне скло 9D+ Gorilla Glass (14 Pro Max/15 Plus), Black.

Ціна 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло 9D+ Gorilla Glass (14 Pro Max/15 Plus), Black. (артикул 01158)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Бездротова зарядка MagSafe

Ціна 2 200 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Бездротова зарядка MagSafe (артикул 801510)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB (Titanium Violet) (Global)

Ціна 50 000 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB (Titanium Violet) (Global)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
Sillicon case 13/14 Sillicon case 13/14
  • Новий

Sillicon case 13/14

Ціна 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Sillicon case 13/14 (артикул 801216)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Phone 11 64GB (Purple) (відмінний стан)

Ціна 11 000 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Phone 11 64GB (Purple) (відмінний стан) (артикул 2900019)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
Захисне скло 9D+ Gorilla Glass 15 Pro Max, Black. Захисне скло 9D+ Gorilla Glass 15 Pro Max, Black.
  • Новий

Захисне скло 9D+ Gorilla Glass 15 Pro Max, Black.

Ціна 400 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Захисне скло 9D+ Gorilla Glass 15 Pro Max, Black. (артикул 01158)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
Clear Case Original with MagSafe iPhone 14 Plus Clear Case Original with MagSafe iPhone 14 Plus
  • Новий

Clear Case Original with MagSafe iPhone 14 Plus

Ціна 900 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Clear Case Original with MagSafe iPhone 14 Plus (артикул 801359)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
Crystal Shadow with MagSafe iPhone 14 Plus/15 Plus Crystal Shadow with MagSafe iPhone 14 Plus/15 Plus
  • Новий

Crystal Shadow with MagSafe iPhone 14 Plus/15 Plus

Ціна 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Crystal Shadow with MagSafe iPhone 14 Plus/15 Plus (артикул 801359)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

iPhone 12 Pro 128GB (Gold) (Ідеальний стан)

Ціна 20 000 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

iPhone 12 Pro 128GB (Gold) (Ідеальний стан)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Apple iPhone 14 128GB (Red)

Ціна 27 800 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Apple iPhone 14 128GB (Red)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...

Смартфон Samsung Galaxy S24 8/128GB (Cobalt Violet) (Global)

Ціна 30 700 грн
Швидка покупка

Швидка покупка

Смартфон Samsung Galaxy S24 8/128GB (Cobalt Violet) (Global)

Надішліть запит, щоб купити цей товар. Ми зателефонуємо вам найближчим часом.

Завантаження...
arrow_upward